Gvozdevnović: Prvi mandat uradili smo mnogo, u drugom ćemo uraditi još više

Kako je Valjevo rešilo višedecenijske projekte – školu koja se zidala 20 godina, započelo rekonstrukciju Doma zdravlja, u koji je do sada uloženo 200 miliona dinara, započelo izgradnju potpuno nove gradske ulice, dovelo najveću domaću investiciju u Srbiji, asfaltiralo puteve u svakom selu i u svakom delu grada.

Gradonačelnik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović u ekskluzivnom intervjuu za Info 24 pokazuje kako je ispunio obećanje da će u 2019. godini Valjevo biti veliko gradilište i obećava da će u 2020. godini biti ispunjen san generacija Valjevaca, da se brzom saobraćajnicom do Beorgada stigne za 45 minuta!

Dolazak gasovoda i smanjenje zagađenja, satelitsko snimanje gubitaka vode, nove fabrike, infrastrukturno uređenje grada i sela, čistoća grada, rešavanje problema parkiranja, unapređenje turizma na Divčibarama i Brankovini, deo su ambicioznih planova grada Valjeva u narednoj godini!

Pogledajte kako danas funkcioniše jedan od tri grada koji imaju najbolje budžete u Srbiji, grad koji je u vrhu Srbije po davanjima za socijalnu zaštitu u emisiji Gradske teme Valjeva!

Sreda od 21 h na TV Studio B, TV Klik i TV Info 24!

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *