GSP povlači sve autobuse danas od 18.30! Važno – promena režima javnog prevoza u Beogradu!

Gradsko saobraćajno preduzeće „Beograd” počeće da povlači autobuse u garažu već od 18.30 časova. To znači da će to ujedno biti i poslednji polasci, kako bi i vozači do početka predviđenog vremena stigli svojim kućama.

Zbog uvođenja zabrane kretanja posle 20 časova, Gradsko saobraćajno preduzeće „Beograd” počeće da povlači autobuse u garažu već od 18.30 sati. To znači da će to ujedno biti i poslednji polasci, kako bi i vozači do početka predviđenog vremena stigli svojim kućama.

Prvi jutarnji prevoz, prema rečima direktora GSP Radiše Momčilovića, krenuće u četvrtak nešto posle pet sati ujutru, u zavisnosti od toga koliko su početne stanice udaljene od pogona GSP.

Od danas redukovani su i polasci BG voza na linijama Batajnica – Ovča – Batajnica i Lazarevac – Resnik – Ovča – Lazarevac. Od danas, linije BG voza za Mladenovac ne saobraćaju. Zato polazak u 16,05 za Mladenovac iz Beograd Centra neće biti održan.

I taksisti od 20 sati moraju da budu u svojim domovima, a Aleksandar Bjelić iz Saveza auto-taksi udruženja Srbije navodi da su tražili od MUP posebne dozvole. Ipak, dok ne dobiju neku povratnu informaciju, sigurno je da taksista na ulicama posle 20 sati neće biti, a da će svako od njih koga policija zatekne da vozi posle 20 sati biti kažnjen sa 150.000 dinara.

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *