Gradski odbor SNS Valjevo osudio “prljavu” kampanju protiv gradske uprave u Valjevu

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo najoštrije osuđuje prljavu kampanju, koja se vodi protiv gradske uprave u Valjevu, kroz naručene tekstove i izmišljene navode o nekakvom sakupljanju „kapilarnih glasova“.

Ovakvi zlonamerni tekstovi svedoče da i oni koji bojkotuju izbore ipak aktivno učestvuju u izbornoj kampanji i to najnegativnijoj, ne prezajući ni od najgnusnijih laži. Spinovanje i plasiranje izmišljenih vesti, kao i stavljanje realnih ličnosti u negativan i lažan kontekst, jasan je pokušaj politizacije institucija lokalne samouprave i to upravo od strane onih, koji čak ne žele ni da izađu na izbore, ali žele da po svaku cenu kompromituju svoje časne i poštene sugrađane.

Jasno je da je izmišljanje, laganje i klevetanje njihov način borbe. Način Srpske napredne stranke, je s druge strane, rad, poštenje i rezultati, koji su u Valjevu jasno vidljivi i ponos su celog Kolubarskog okruga.

Zato bojkotašima i njihovim medijima poručujemo da narod zna ko radi za njegovu dobrobit, a zna i ko laže iz besa, pakosti i ljubomore. I sigurni smo da će umeti to da cene, ne samo kroz podršku Srpskoj naprednoj stranci, već i masovnim izlaskom na predstojeće izbore. Za Valjevo, Kolubarski okrug, Srbiju i našu decu!

Predsednik GO SNS Valjevo, dr Slobodan Gvozdenović / INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *