Gradonačelnik Loznice organizovao tradicionalni novogodišnji prijem i tom prilikom predstavio projekat „Loznica najboljima“

Gradonačelnik Loznice Vidoje Petrović je u svečanoj sali “Lagator“ organizovao tradicionalni novogodišnji prijem i tom prilikom predstavio projekat „Loznica najboljima“ koji je osmislio sa ciljem da mlade, vredne, obrazovane i stručne ljude zadrži u Loznici.

  • Izdvojili smo sredstva u budžetu i hoćemo da vratimo stručnjake u Loznicu, da pozovemo sve mlade, studente osnovnih studija sa prosekom devet i više, da mogu da računaju na posao u svome gradu. Trebaju nam, budućnost pripada najboljima i njih moramo dovesti ovde jer Loznica mora da ide napred – poručio je gradonačelnik Vidoje Petrović.

On je istakao da Loznica nikada do sada u istoriji nije imala snažniju podršku države i državnih organa, od predsednika Aleksandra Vučića do Vlade Srbije i svih ministara u njoj i sada je u takvoj poziciji da se na osnovu jasnih pokazatelja može predvideti trend privrednog i sveukupnog društvenog razvoja.

– Loznica ima šansu da se u narednih sedam godina nađe u društvu deset najrazvijenijih gradova Srbije i to je naš cilj koji možemo i moramo ostvariti. Nije politička floskula kada bezbroj puta ponavljam isti poziv da je svako kome je Loznica na prvom mestu dobrodošao u ovaj tim. Kuca na otvorena vrata i čeka ga ispružena ruka – ukazao je gradonačelnik Loznice.

Na svečanom prijemu prisustvovali su najbliži saradnici, narodni poslanici, članovi Gradskog veća, odbornici Skupštine grada, predstavnici više lokalnih samouprava, privrednici, preduzetnici, poljoprivrednici, predstavnici stranih investitora, lekari, prosvetni radnici, sportisti, najbolji učenici i studenti.

Macavanski.info

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *