GRAĐANI SLOŽNO REKLI ”NE!” – Srbijom se i večeras orilo: ”HEJ, HEJ ĐILASE, VRATI PARE, LOPOVE!”

Građani Srbije ponovo su spontano odgovorili na inicijativu Udruženja za zaštitu mladih, pa su večeras, kao i prethodnih dana, tačno u pola devet, sa svojih prozora i balkona rekli glasno ”NE” svima onima koji svojim postupcima i politikom ugrožavaju Srbiju u ovim teškim vremenima za našu zemlju.

Već treći dan za redom, tačno u pola devet građani širom Srbije glasno su, uz zvižduke, poručili svima onima koji rade nažao Srbiji i podrivaju napore zahvaljujući kojima je Srbija danas zemlja prosperiteta i ekonomskog napretka, da ne odobravaju takve akcije.

U daljem tekstu nalaze se autentični video snimci koji svedoče o snažnoj želji građana Srbije da akcije pojedinih političara i njihovih saradnika usmerene protiv Srbije i njenog naroda ne prođu nekažnjeno.

Stanovnici Srbije iz svakog njenog kutka, ovom spontanom akcijom i okupljnjem oko cilja da sačuvaju jedinstvo i slogu u Srbiji dokazuju da je sloga i jedinstvo srž srpskog naroda.

U Beogradu, Loznici, Pančevu, Šapcu, Mladenovcu, Valjevu, Čačku, Kragujevcu Vladimirovcima i drugim mestima u Srbiji odzvanjaloa je već treće veče zaredom poznata parola ”Hej, hej Đilase, vrati pare lopove!”

INFO 24 / pink.rs / Foto: pink.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *