Gornji Milanovac treba da dobije pristupni put do “Miloša Velikog”

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, sastala se danas sa predsednikom opštine Gornji Milanovac Dejanom Kovačevićem i privrednicima iz ove opštine i sa njima razgovarala o izgradnji pristupne saobraćajnice od Gornjeg Milanovca do petlje Takovo na auto-putu „Miloš Veliki“.

Foto: PR Ministarstva

Mihajlovićeva je istakla da je značajno za opštinu i kompanije koje posluju u Gornjem Milanovcu da se izgradi pristupna saobraćajnica, jer će to doprineti i dolasku novih investitora, te da je Ministarstvo tu da pruži pomoć i podršku.

Foto: PR Ministarstva

Predsednik opštine Dejan Kovačević rekao je da je izgradnja auto-puta „Miloš Veliki“ značajno doprinela privrednom razvoju Gornjeg Milanovca, a da će novom pristupnom saobraćajnicom biti ukinut teretni saobraćaj kroz centar opštine, kako bi firme na adekvatan način koristile auto-put.

Planom detaljne regulacije biće predviđena izgradnja 4,7 kilometara puta, kao i rekonstrukcija postojećeg puta u dužini od 5,3 kilometra.

INFO 24 / Foto: PR Ministarstva

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *