Gojković: Uspesi Srbije prepoznati svuda u svetu

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je da su uspesi Srbije prepoznati svuda u svetu i da u brojnim razgovorima koje vodi uvek čuje pohvale o predsedniku Srbije i onome što je postignuto zahvaljujući njegovoj viziji i politici.

“Upravo plan za budućnost “Srbija 2025”, najbolje pokazuje ozbiljnost i odgovornost politike predsednika Vučića. Narodna skupština će dati svoj doprinos i podržati realizacijiju ovog projekta vrednog skoro 14 milijardi evra, koji će ubrzati rast privrede i učiniti našu zemlju mnogo boljim mestom za život. Mi želimo da mladi ostanu u Srbiji i zato će posebna pažnja biti posvećena mladima”, rekla je Gojković u intervjuu za Pink.rs.

Ona je istakla da će ove godine građani na izborima moći da biraju između politike stabilnosti i ekonomskog razvoja Srpske napredne stranke i, sa druge strane, politike nasilja i plasiranja izmišljenih afera.

“Danas je Srbija potpuno drugacija od one 2012. godine, koja je bila na ivici bankrota. Sada imamo kontinuiran ekonomski razvoj, najmanju nezaposlenost, najintenzivniju izgradnju autoputeva, sve je to rezultat politike predsednika Srbije Aleksandra Vucica, kao i rada Vlade Republike Srbije, na celu sa Anom Brnabic”, istakla je Gojković.

Ona je rekla i da je Skupština u 2019. godini veoma dinamicno radila, što, kako kaže, potvrđuje činjenica da je usvojeno 180 zakona u svim oblastima života i 60 drugih akata.

“Uspešnu godinu zaokružili smo donošenjem budžeta za 2020. godinu, koji najbolje oslikava da je Srbija danas finansijski stabilna zemlja, koja ima znacajan ekonomski rast”, rekla je Gojković.

INFO 24 / Tanjug / Foto: Tanjug

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *