GO Vračar: Još 800 računara za đake trećeg razreda

Opština Vračar nastavlja već tradicionalno darivanje računara  za učenike trećeg razreda osnovnih škola i njihove nastavnike. Ove godine izdvojen je novac za nabavku 800 računara, ističe predsednik opštine Vračar Milan Nedeljković. U OŠ „Svetozar Marković“ podeljeno je 125 računara.

Novi računari pomoći će učenicima trećeg razreda osnovne škole „Svetozar Marković“ da lakše uče i brže savladaju osnove elektronskog učenja, kaže direktor te ustanove Ivana Orolicki i zahvaljuje opštini Vračar na vrednim poklonima.

Opština Vračar ponaša se veoma odgovorno prema najmlađim sugrađanima, kaže prvi čovek opštine Milan Nedeljković i naglašava da mu je izuzetno drago što su i ove godine uspeli da obezbede sredstva za računare.

Nedeljković ističe da je preostalo da se podele racunari u jos jednoj osnovnoj skoli na Vračaru i naglasava da i tom akcijom opština pokazuje koliko brine o svojim sugradjanima, posebno onim najmladjim.

O tome koliko opština Vračar pomaže deci svedoče i besplatni programi koji se organizuju za školarce, kaže Nedeljković.

INFO 24

One thought on “GO Vračar: Još 800 računara za đake trećeg razreda

  1. Yesterday, while I was at work, my cousin stole my apple ipad and tested to see if it can survive a twenty five foot drop, just so she can be a
    youtube sensation. My apple ipad is now broken and she has 83
    views. I know this is entirely off topic but I had to
    share it with someone!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *