GO SNS u Šapcu najsurovije osudio skandaloznu naslovnu stranu NIN-a

Kako je naslovna strana nedeljnika NIN objavila fotografiju na kojoj se vidi kako je puška usmerena ka predsedniku Srbije Vučić Aleksandaru, GO SNS u Šapcu je jasno i vrlo oštro osudio ovaj medijski potez.

Saopštenje za javnost
“Savez za Srbiju” Dragana Đilasa sve agresivnije pokazuje mržnju prema državnom vrhu Srbije, a najnovijim akcijama šalje nedvosmislenu poruku. Namerom da se objavi naslovna strana u nedeljniku NIN sa fotografijom predsednika Srbije Aleksandra Vučića u kojeg je uperen nišan, Dragan Đilas i njegovi jurišnici, a posredstvom samoprozvanih slobodnih medija jasno su pokazali u kom smeru ide njihova politika.
Zapanjen sam i veoma uznemiren ovom brutalnom pretnjom predsedniku Srbije, a duboko sam žalostan jer iza svega stoji i deo novca građana Šapca. Upravo je jedan od finansijera nedeljnika NIN grad Šabac. Iz budžeta grada za 2019. godinu na račun ovog opskurnog medija uplaćeno 900.000 dinara u okviru projekta sufinansiranja medijskih sadržaja. Nije tajna da gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović učestvuje u akcijama rušenja legalno i legitimno izabrane vlasti u državi.
Želim da podsetim javnost, a posebno Nebojšu Zelenovića da je u prvom krugu predsedničkih izbora za Aleksandra Vučića glasalo 53 odsto Šapčana. Niko nije glasao za njihov lopovski savez i za finansiranje iz budžeta grada Šapca napada na predsednika Srbije. “Savez za Srbiju” nije učestvovao na izborima, nemaju stranku, nemaju članove, nemaju program. Nemaju birače, pa zato pozivaju na bojkot. Stoga, najmanje što Nebojša Zelenović može da uradi za svoje sugrađane je da se jasno ogradi od ovog monstruoznog poziva na ubistvo predsednika države.

Dr Boban Birmančević, poverenik GO SNS u Šapcu i narodni poslanik u Narodnoj Skupštini Republike Srbije.

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *