GO SNS Šabac: Zelenovića izgleda da su napustili i birači i prijatelji

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu primećuje da je gradonačelnik Nebojša Zelenović veoma nervozan, što pokazuje njegovo najnovije oglašavanje u medijima, u nedelju kada pošten svet provodi vreme u mirnom okruženju i sa prijateljima. Šabačkog gradonačelnika izgleda da su napustili i birači i prijatelji, pa po čitav dan vreme provodi sam na društvenim mrežama, i pišući saopštenja medijima, koje više niko nema strpljenja da čita.

Ako uzmemo u obzir da je u poslednjih nedelju dana, Nebojša Zelenović saznao da u svom gradu ima podršku od svega dva odsto sugrađana i da ga je u Briselu tek desetak evroposlanika slušalo dok ponovo ogovara svoju državu, razumljivo je odakle toliki bes. Zato gradonačelnik Šapca ponovo sve one koji ne podržavaju nasilničku politiku “Saveza za Srbiju” naziva pogrdnim imenima.

Istovremeno, Nebojši Zelenoviću se priviđa milion i po sledbenika, iako svako može da vidi da na protestima koje organizuje sa svojim saradnicima jedva može da okupi stotinu ljudi. Smeta mu i kada iz Evrope poruče da bojkot izbora nije rešenje, a nije mu pravo ni kada vlast izađe u susret zahtevima dela opozicije, pa se rok za raspisivanje izbora produži. To samo govori o tome da su Zelenović i svi oko njega u potpunosti svesni da su im šanse da pređu cenzus minimalne.

Građanima Srbije dosta je svakodnevne torture koju doživljavaju od dela opozicije kojom orkestrira Dragan Đilas. Nasilničko i ucenjivačko ponašanje ove grupe kojoj pripada i Nebojša Zelenović doprinelo je da su im i dojučerašnji saborci i simpatizeri okrenuli leđa.

GO SNS Šabac

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *