GO SNS ŠABAC: U Savezu za Srbiju su potpuno izgubili kompas

Da su u Savezu za Srbiju potpuno izgubili kompas, ali ne i opsesiju Aleksandrom Vučićem svedoči još jedna u nizu nebuloznih izjava jednog od čelnika ove družine Vuka Jeremića da će Aleksandar Vučić odlučiti ko će da pobedi na izborima u Šapcu.

Njegove bedne i neosnovane insinuacije o tome da bi neko pustio Nebojšu Zelenovića da pobedi kako bi dokazao da je ostatak koalicije, koji zagovara bojkot, pogrešio duboko zalaze u domen fantazije, precenjivanja sopstvenog značaja i upozoravaju na potpuno odvajanje od realnosti. A tek teza da jedan čovek može da odluči o rezultatu izbora, jasno govori o tome kako Jeremić doživljava demokratiju i u kojoj meri potcenjuje građane. Zato, Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac podseća Vuka Jeremića da o rezultatima izbora odlučuju građani i da je reč naroda svetinja.

Srpska napredna stranka na izbore izlazi spremna da stane na crtu svima, a pogotovo Nebojši Zelenoviću, koji već godinama uništava naš grad.

Jasno je da će Nebojša Zelenović izaći na lokalne izbore u Šapcu čemu se Vuk Jeremić i Boško Obradović najglasnije protive, jer možda polako shvataju da su samo izigrani pioni u šahovskoj igri tajkuna Dragana Đilasa, čija će ih politika bojkota ostaviti van institucija sistema, u kome bi neki drugi, među kojima i Zelenović, mogli da budu zastupljeni. Jer će oni na izbore izaći. Opet u dogovoru sa Đilasom.

Njegovu pokvarenu politiku sedenja na dve stolice prozreli su svi. Osim Jeremića i Obradovića. Njima je pred propašću politike bojkota, u koaliciji koja se raspada, i dalje umesto Đilasa, za sve kriv Vučić.

INFO 24 / GO SNS Šabac

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *