GO SNS Šabac: Savez mladih Šabac tek sada otkriva da je laž nepoželjna u političkom životu

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac u potpunosti je saglasan sa pojedinim izjavama svojih političkih neistomišljenika oličenih u organizaciji Saveza mladih Šabac, koji su nam putem saopštenja preneli zaključak do kog su došli posle višegodišnjeg bavljenja politikom.

U najkraćem, otkrili su da nije u redu lagati. Iako je nama ova istina odavno poznata i jedan je od principa našeg delovanja, dopuštamo mogućnost da tako mlada politička organizacija kao što je Savez mladih Šabac tek sada otkrije da je laž nepoželjna u političkom životu. Zato, za njih imamo pitanje: Zašto lažete?

Zašto lažete da naprednjaci imaju bilo kakve veze sa ispisivanjem grafita na nekoliko mesta u našem gradu ?

Zašto vređate Srpsku naprednu stranku nazivajući je sektom?

Zašto mislite da ćemo razgovarati sa nekim ko nas lažno optužuje i vređa bez ikakvog razloga?

Da li svakoga koga pozovete na tribinu prethodno lažno optužite za krivična dela i izvređate?

Da li se naziv vaše tribine “ Dan posle Vučića” slučajno poklapa sa nazivom fantomskog plana Dragana Đilasa “ Srbija 2020 – bolji život šest meseci posle Vučića? “

Da li vas je sramota?

Takođe, vas podsećamo da nije u redu ni lagati o prirodi organizacije koju predstavljate tvrdeći da je reč o dobrovoljnom udruženju koje se bavi humanitarnim radom i promovisanjem demokratskih vrednosti.

Jasno je da se otvoreno bavite politikom i da delujete kao opoziciona politička organizacija. Nemojte više ni u vezi sa tim lagati. Nije u redu, kao što ste i sami zaključili. Napišite program, registrujte se kao politička stranka i izađite na izbore.

Onda ćemo videti koliku težinu imaju vaše reči i koliko građana stoji iza vas. Za sad građane ne vidimo. Osim jednog. Zove se Dragan Đilas.

GO SNS Šabac / INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *