GO SNS ŠABAC: Pošto nemate podršku naroda, ostalo Vam je da pozivate na nemire

Šapčani su prošle nedelje pozvani od strane Boška Obradovića i gradonačelnika Nebojše Zelenovića da se okupe u što većem broju ispred šabačke Pošte i potpišu peticiju za Aleksandra Obradovića, međutim samo nekolicina građana se odazvala pozivu.

Neodaziv stanovnika Šapca samo je još jedan pokazatelj da Obradović i Zelenović nemaju podršku građana.

Po mišljenju mnogih ovaj postupak je preagresivan, a GO SNS Šapca je saopštenjem za javnost objasnio Zelenovićevo ponašanje siledžijskim, ali i da će se potruditi da zaštite građane Šapca i u skladu sa Zakonom reaguju na ovakvo uznemiravanje građana.

Saopšteje za javnost

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu zahteva od gradonačelnika Nebojše Zelenovića da prestane da uznemiruje građane Šapca i Srbije pozivajući na građanske sukobe. Kvalifikacije i najbrutalnije uvrede koje trenutni gradonačelnik Šapca upućuje političkim neistomišljenicima odavno su prešle granice pristojnosti i onoga što odgovoran političar može sebi da dozvoli.

Izjava da su u Srbiji na vlasti sirove siledžije i da je Aleksandar Vučić njihov komandant dolazi od čoveka koji je nasilnički upadao u policijsku stanicu u Lučanima, koji je razvaljivao ograde ispred Predsedništva, koji je u društvu motornih testera upadao u zgradu RTS-a lomeći sve pred sobom, koji je devastirao Beograd lomeći saobraćajne znake i iskopavajući kocke na Trgu Republike.

Gospodine Zelenoviću, na osnovu svega ovoga jasno je da ste Vi najveći siledžija u Srbiji. Pošto nemate politiku niti konkretan plan razvoja države, a najvažnije, nemate podršku naroda, ostalo Vam je da pozivate na nemire. Vi ste slabić i kukavica, jer niste u stanju da se kao zrela osoba suočite sa svim malverzacijama koje ste napravili. Zato poruka koju šaljete nedvosmisleno govori da ukoliko ne ostanete na vlasti, u Srbiji će biti sukoba.

GO SNS u Šapcu traži od državnih organa da u skladu sa Zakonom reaguju na ovakvo uznemiravanje građana Šapca i Srbije, jer je jasno da se gradonačelnik Šapca u očajničkoj želji da skrene priču sa svojih lopovluka neće zaustaviti samo na verbalnim pretnjama. To što mi ne strahujemo od brutalnih pretnji koje nam svakodnevno upućuju Nebojša Zelenović i njegovi gerilci, ne znači da životi svih onih koji misle drugačije od Zelenovića, Đilasa, Jeremića i Obradovića nisu ugroženi.

GO SNS Šabac

Katarina Korać/macvanski.info

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *