GO SNS Šabac očekuje odgovoran i ozbiljan pristup svih političkih aktera u predstojećoj izbornoj utakmici

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac očekuje odgovoran i ozbiljan pristup svih političkih aktera u predstojećoj izbornoj utakmici, kako na republičkom, tako i na lokalnom nivou.

Da neće baš svi odgovorno pristupiti ovom, za građane važnom procesu, svedoči premišljanje trenutnog gradonačelnika Nebojše Zelenovića u vezi sa njegovim učešćem na izborima. Da je u potpunoj panici zbog predstojećeg gubitka vlasti jasno je već duže vreme, tokom kojeg Zelenović odbija da saopšti da li izlazi na izbore ili ih bojkotuje kao što je tražio njegov mentor tajkun Dragan Đilas.

U želji da se ne zameri Đilasu, ali i da zadrži vlast, Zelenović izmišlja grupe građana iza kojih bi se sakrio na lokalnim izborima, daje nemušte odgovore na konkretna pitanja da li izlazi na izbore ili ne i smišlja neverovatna objašnjenja iz domena naučne fantastike zašto ne treba izaći na republičke, a treba na lokalne izbore.

U međuvremenu drži konferencije za novinare na kojima laže da nije kriv za krađu novca iz gradskog budžeta, prećutkujući činjenicu da je postupak zastareo, a ne da je on nevin. Sve izgleda kao da je Zelenović u nekoj vrsti kampanje, samo što još ne zna za šta. Za bojkot ili za lokalne izbore?

Ono što je očigledno je da je ovolikim oklevanjem da saopšti odluku, izgubio kredibilitet i za jedno i za drugo. Izgleda da je, što kaže narod, ni za šta.

GO SNS Šabac / INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *