GO SNS Šabac najoštrije osuđuje ispisivanje grafita uvredljivog sadržaja na zgradi Osnovnog suda

Povereništvo Gradskog odbora Srpske napredne stranke Šabac najoštrije osuđuje ispisivanje grafita uvredljivog sadržaja na zgradi Osnovnog suda.

Uprkos ogromnom nezadovoljstvu koje postoji u Šapcu zbog postupaka nosilaca lokalne vlasti, ruženje našeg grada ne sme da bude deo političke borbe. Svako odgovara za svoje postupke, posebno u politici, gde sve zavisi isključivo od naroda. Stoga smatramo da u Šapcu postoji samo jedno mesto da se aktuelnoj gradskoj vlasti iskaže nezadovoljstvo, a to je biračko mesto.

Nije prvi put da se u našem gradu pojave grafiti sličnog sadržaja. Svaki put optužena je Srpska napredna stranka, iako ovo nikada nije bio manir naše stranke. A najnoviji grafit osvanuo je u svetlu najava za debatu pod nazivom “Srbija: dan posle Vučića” koja je zakazana za petak.

Smatramo da ovo nije slučajno i da je u nedostatku teme organizatorima i učesnicima najavljene debate, među kojima je i potpredsednik Omladine Dveri, ovo još jedan pokvaren način da se Srpska napredna stranka proziva.

Reč je isključivo o nespretnom pokušaju da se preko Srpske napredne stranke ostvare sitni politički poeni.

U poslednjih godinu dana, proteste koje organizuje “Savez za Srbiju” prati nasilje, rušenje, prebijanje i razbijanje i to je način na koji se deo srpske opozicije bori. Oni ne poznaju ništa drugo osim sile.

U isto vreme, protesti koje u Šapcu organizuje Srpska napredna stranka mirni su i od 7. maja 2019. godine kada su počeli, nije se dogodilo nijedan incident. Upravo je to ono što saborce Dragana Đilasa, Boška Obradovića i Nebojše Zelenovića tišti, pa u nemogućnosti da upristoje svoje ponašanje, svoja nedela pripisuju nama.

GO SNS Šabac / INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *