Gašić obišao graničnu policiju na aerodromu “Nikola Tesla”: Težimo modernizovanju policije

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić obišao je pripadnike Uprave granične policije na aerodromu “Nikola Tesla“ koji od ponedeljka rade u novim uniformama i istakao da će Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviti da ulaže u opremu i tehničke kapacitete policije kako bi se postigla još veća efikasnost prilikom rešavanja svih bezbednosnih izazova.

– Prvi utisak koji putnici steknu već prilikom sletanja u Srbiju, dobija se upravo od pripadnika granične policije, sa kojima se naši građani kao i strani državljani susreću već prilikom pasoške kontrole. Neophodno je da uz osmeh i pozitivan stav pokažemo iskrenu dobrodošlicu svima koji ulaze u našu državu, kao i damo jasnu poruku da će se svi tokom boravka u našoj državi osećati bezbedno i sigurno – poručio je ministar unutrašnjih poslova Gašić.

Ministar Gašić je istakao da će nova oprema pripadnika Uprave granične policije zasigurno značiti u njihovom daljem radu, kao i da će se u narednom periodu nastaviti sa ulaganjem i osavremenjivanjem opreme koju ovi pripadnici koriste.

– Ulaganjem u opremu pripadnika MUP-a, olakšavamo svakodnevni rad policije, a naš konačni cilj je da pružimo još bolju zaštitu i bezbednost svakog građanina u Republici Srbiji. Težimo modernizovanju policije kako bismo pokazali da brinemo o ljudima i njihovoj bezbednosti, kao i o njihovoj imovini – rekao je Gašić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *