Gak: Nećemo dozvoliti da građani ostanu bez javnog prevoza

Kako je nedavno istakao predsednik opštine Inđija Vladimir Gak, postoje problemi sa kojima se lokalna samouprava suočava svakodnevno, a poslednji u nizu odnosi se na drugu neuspelu javnu nabavku za javni prevoz u Inđiji.

„Drugi put raspisujemo javnu nabavku za javni prevoz Inđije i drugi put nam stavljaju primedbu oni koji su se javljali i koji nisu prošli na tenderu. Šta je epilog cele priče? Dolazimo u situaciju da kažemo imamo javni interes da se prevoz ne obustavi kao što imamo javni interes da se ne obustavi snabdevanje vodom“, objašnjava Gak.

U tom slučaju postoji mogućnost da odgovaramo pred državnom revizijom zašto smo probili aproprijaciju da nije završena javna nabavka. Ili imamo drugu situaciju da kažemo nema javnog prevoza u ovom slučaju zbog nekog tamo iz Pančeva ko je podneo pravo na zaštitu u javnim nabavkama- dodaje on.

Foto: pazovaindjijavesti.com

„Dolazimo u situaciju u kojoj apsolutno nismo odgovorni, naš je posao bio da raspišemo javnu nabavku za javni prevoz i obezbedimo sredstva za to, što smo i učinili. Nažalost, imamo sada drugi put ponovljeni postupak, ali bez obzira na sve borićemo se sa tim problemom, naravno da nećemo obustaviti javni prevoz ni po koju cenu“,tvrdi prvi čovek opštine.

„Naši sugrađani moraju znati da se ovakve stvari dešavaju i da ćemo sve učiniti da im obezbedimo da nesmetano mogu da koriste javni prevoz, bez obzira na tekuće probleme“, poručio je predsednik.

INFO 24 / Pazova Indjija vesti / Foto: Pazova Indjija vesti

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *