Erdogan se susreo sa političkim predstavnicima iz Sandžaka

Erdogan je, kako je javila Anadolija, u beogradskom hotelu u kom je odseo primio i političke predstavnike iz Sandžaka u kojoj su bili predsednica Bošnjačkog nacionalnog veća (BNV) Jasmina Curić, predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić, predsednik Stranke demokratske akcije Sandžaka Sulejman Ugljanin, načelnik Tutina Salih Hot i gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac.

Turski predsednik Erdogan boravio je u zvaničnoj poseti u Srbiji gde se tokom dana sastao sa srpskim kolegom Vučićem. Erdogan je, u pratnji Vučića, obišao i Kulu Beograd, te prisustvovao svečanom ručku priređenom za njega i delegaciju.

Nakon posete Srbiji, predsednik Turske Erdogan će otputovati u Hrvatsku, poslednju stanicu u okviru višednevne regionalne turneje.

Delegacija Bošnjačkog nacionalnog veća (BNV) imala je priliku da u Beogradu razgovara i sa ministrom unutrašnjih poslova Turske Sulejmanom Sojlu i ostalim visokim zvaničnicima Turske.

Rasim Ljajić je zajedno sa gradonačelnikom Novog Pazara Nihatom Biševcem imao odvojene susrete sa predsednikom Erdoganom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *