Ðurić: Jeremić došao do dna političke bahatosti

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Ðurić ocenio da je predsednik Narodne stranke i predsedavajući SzS Vuk Jeremić napadima na predsednika Aleksandra Vučića i njegovu porodicu došao do samog dna „političkog prostakluka i bahatosti“.

Ðurić je u saopštenju naveo da Jeremić građanima nudi budućnost u kojoj će napadi na porodice političkih protivnika i linčovanje onih koji misle drugačije biti normalna stvar, ali naglašava „da mu to neće biti dozvoljeno“.

„Razmere njegove perverzije su u suprotnosti sa njegovom neznatnom političkom snagom i Srbija ne treba da strahuje od Jeremića i njegovih revolucionarnih metoda“, naveo je Ðurić.

Ponavlja da Jeremiću neće biti dozvoljeno da zatvara granice, izlaže porodice političkoj odmazdi i „zavodi diktaturu i strahovladu“.

Komentariše i Jeremićevu ocenu da je lider Samoopredeljenja Aljbin Kurti intelektualac i patriota, uz ocenu da takvo „podilaženje“ ekstremisti i borcu za veliku Albaniju nikada nije viđeno na srpskoj političkoj sceni.

„Kada je Jeremić u pitanju, sramota sramotu stiže. Hvaliti čoveka koji Olivera Ivanovića naziva srpskim ratnim zločincem, koji se javno zalaže za stvaranje velike Albanije i ukidanje svih kolektivnih prava Srbima novo je poglavlje u biografiji beščašća Vuka Jeremića“, naveo je Ðurić.

Dodao je i da Jeremić nije izneo nijednu reč osude za presudu Ivanu Todosijeviću, koji je osuđen na dve godine zatvora samo zbog izrečenog stava da je napad na našu zemlju 1999. bio agresija za koju je Račak iskorišćen kao lažni povod.

Jeremić je juče rekao da su informacije o Krušiku, kao i hapšenja u Jovanjici, rezultat „rata klanova porodica Vučić i Stefanović“, kao i da je Kurti intelektualac, patriota i prilično stabilan čovek.

Tvrdi i da otac Aleksandra Vučića, Anđelko, utiče na rad BIA.

INFO 24 / Foto: Tanjug

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *