Država brine o građanima

Malo država u svetu je ovako dobro odreagovalo u uslovima korona virusa kao Republika Srbija.
Smatram da su Vlada Srbije i predsednik Aleksandar Vučić još jednom pokazali u ovim teškim vremenima kako funkcioniše odgovorna vlast i kako Srbija odlučno postupa u uslovima korona virusa.


Sam podatak da će paket pomoći građanima i privredi iznositi od 257 milijardi dinara dovoljno govori da Srbija vodi računa o svakom dinaru i o tome da mi imamo sada Vladu Srbije koja vodi računa o svome budžetu.


Ovaj paket pomoći ne samo da čuva radna mesta, nego otvara i našu ekonomiju posle masovne vakcinacije.
Na sreću, u Srbiji imamo iz dana u dan, sve bolje i bolje rezultate što se tiče masovne vakcinacije. I ovim putem pozivam građane da se vakcinišu.


Raduje me podatak da imamo već preko 1,3 miliona revakcinisanih građana, tj. građana koji su primili obe doze vakcine. Do danas je ukupno dato oko 3.255.000 vakcina.
Ovom prilikom želim da čestitam Vladi Srbije i predsedniku Aleksandru Vučiću što će biti izgrađena kovid bolnica u Novom Sadu.


Biće izgrađena i fabrika vakcina. Završiće se rekonstrukcija Kliničkog centra Srbije u Beogradu i Kliničkog centra u Novom Sadu. Ulaže se u zdravstvenu infrastrukturu širom Srbije.


Naravno, ulaganje u sve one kapitalne projekte iz programa „Srbija 2025“, govori o tome da Srbija predvođena predsednikom Aleksandrom Vučićem misli na budućnost, misli na budućnost naše dece i na sve potrebne projekte.
Srbija više neće biti onakva kakva je bila do 2012. godine. Imamo odgovornu vlast, koja misli o onome šta će biti sutra.

Uglješa Mrdić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

süperbetin giriş - Dumanbet -

Dinamobet