Đorđe Nikitović: Po prvi put se na gradskom trgu postavlja dečije klizalište

Predsednik opštine Požega, Đorđe Nikitović gostovao je večeras u emisiji “Gradske teme” i za Info 24 govorio o aktuelnim temama Požege, među kojima je svakako najznačajnija tema izgradnja novih auto-puteva.

Ne može rečima da se opiše koliko auto-put znači za svako mesto, a nama taj auto-put znači investitore jer svaka fabrika dođe tamo gde je auto-put, a time se otvaraju i nova radna mesta. Počeli smo da radimo na novoj industrijskoj zoni i na privlačenju inevestitora i kako se auto-put bude približavao Požegi mi ćemo imati ozbiljnog investitora u igri – pričao je predsednik opštine Požega, Đorđe Nikitović.

Najakutuelnija tema u celoj zapadnoj Srbiji je prodaja požeške “Budimke” i svi znamo koliki je ona značaj imala za ceo region. Budimka je nekada imala 1.000 zaposlenih radnika, a mi smo voljni da se to vrati na stare noge – istakao je prvi čovek Požege za INFO 24.

Očekujemo da će u narednoj godini Požegu obradovati dobre vesti što se tiče realizacije projekata – rekao je predsednik opštine Požega.

Po prvi put se na gradskom trgu postavlja dečije klizalište kojim ćemo obradovati najmlađe sugrađane – istakao je Nikitović za INFO 24.

Požega je poznata i po poljoprivredi koja je oduvek bila na visokom nivou, nekada možda bez dobrih uslova za život meštana na selu, a sada kako kaže prvi čovek Požege , mnogo je bolje.

Emisija je emitovana na televiziji Studio B, Info 24 i KLIK TV a ceo intervju možete pogledajte na našem YouTube kanalu:

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *