Đaci Osnovne škole u Obrenovcu proslavili veliki jubilej

Đaci Osnovne škole “Jovan Jovanović Zmaj” danas su prigodnom priredbom proslavili 60 rođendan škole. Cela nedelja u školi posvećena je obeležavanju ovog velikog jubileja.

Centralnu priredbu smo, kao i uvek, organizovali u holu škole. Obzirom da je naša škola velika i imamo preko 1.500 učenika, deca žele da učestvuju u programu. Učitelji i nastavnici su vredno radili sa decom i pripremili zabavan program. Trenutno imamo 1587 učenika u 61. odeljenju i to je podatak na koji smo ponosni – kazala je direktorka škole Vera Đorđević.
Na centralnoj svečanosti priakzan je film o radu škole u proteklih 60 godina i nagrađeni su najbolji učenici škole.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković čestitao je značajan jubilej svim učenicima i nastavnom osoblju škole.

Ove godine obeležavamo 160. godina Obrenovca, raduje nas i šest decenija postojanja naše najveće osnovne škole. Ovom prilikom želim da se zahvalim svim nastavnicima koji su u proteklih šest decenija našem gradu podarili vrednu i obrazovanu decu. Želim da se zahvalim svim učenicima ove škole, koji su u svom daljem radu razvijali i gradili naš Obrenovac. Posebno me raduje što će rođendanski poklon u ovoj školskoj godini biti za istureno odeljenje u školi u Zvečkoj, selu sa najvećim brojem stanovnika, oni dobijaju potpuno novu školu i fiskulturnu salu – zaključio je Čučković.

Katarina Korać / INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *