Deset gradskih dvorišta postaju domaćini 20. Festivala uličnih svirača

Na konkurs za odabir lokacija ovogodišnjeg 20. Festivala uličnih svirača pristiglo je više od 40 prijava. Izabrano je 10 lokacija, a prednost je data onim dvorištima koja su okružena sa što više zgrada, balkona i prozora. Tačan raspored izvođača po lokacijama će ostati tajna do samog početka nastupa, a program će biti održan simultano na 10 lokacija u gradu.

Ovogodišnji rođendanski program festivala biće održan 30. septembra, u 10 gradskih kvartova, a kroz 20 nastupa simbolično ćemo obeležiti 20 godina postojanja festivala. Pozivaju se građani da program prate sa balkona i prozora.

Ovogodišnji program biće održan na sledećim lokacijama:

Liman 2 (Dragiše Brašovana), Grbavica (Alekse Šantića), Stari Grad (Radnička)

Podbara (Kozačinskog), Gradić, (ulica Prote Mihaldžića), Liman 3 (Šekspirova), Novo Naselje, (Bate Brkića), Detelinara (Janka Čmelika) Bulevar Oslobođenja (Gagarinova), Almaški kraj (Save Vukovića).

Ukoliko živite na ovim lokacijama, budite kod kuće između 19 i 22 č jer vas očekuje iznenađenje i nastup nekih od najzanimljivijih izvođača sa domaće muzičke scene. Tačan raspored izvođača po lokacijama će ostati tajna do samog početka nastupa, a program će biti održan simultano na 10 lokacija u gradu.

Celokupni program 20. Festivala uličnih svirača možete pogledati na linku: https://www.ulicnisviraci.com/program-2020/

Festival uličnih svirača – Gradić fest, organizuje Umetnička asocijacija ” Inbox “ iz Novog Sada uz pokroviteljstvo Grada Novog Sada.

INFO 24 / RTV / Foto: RTV

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *