Čuvajmo Vučića

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić se svakodnevno bori za interese naše države i našeg naroda gde god živeo.

To treba svi da cene i poštuju. Srbija i srpski narod dugo nije imala ovakvog vođu kao što je Aleksandar Vučić.

Naš predsednik vodi odličnu spoljnu politiku. Najbolju u proteklih sto godina. Uspeva da našu državu i narod drži u izuzetno prijateljskim i bratskim odnosima sa Rusijom i pravoslavnim zemljama. Pritom imamo odlične odnose sa Kinom, kao i sa brojnim zemljama arapskog sveta gde izdvajam UAE. Zahvaljujući Vučiću imamo odlične odnose sa Nemačkom, Francuskom i većinom zemalja EU. Odnosi sa SAD su najbolji u proteklih nekoliko decenija. Uspevamo da držimo odlične odnose i sa zemljama Južne Amerike, Japanom i velikim brojem zemalja tzv. Trećeg sveta. Sve to zahvaljujući Vučiću.

Što se tiče unutrašnje politike imamo odličnu finansijsku situaciju koja je iz meseca u mesec sve bolja. Podiže se polako ali sigurno i osnovano standard građana. Grade se brojni putevi, jača infrastruktura naše države i imamo gradilišta u skoro svim delovima naše Srbije. Odlična je situacija i što se tiče turizma, jer imamo sve više noćenja i boravaka stranih turista u našoj zemlji.

Dosta je uloženo u vojsku i policiju i Srbija je bezbednosno i odbrambeno ojačana. Dinar je stabilan i nikada nisu bili povoljniji bankarski krediti za fizička i pravna lica. Ulaže se u škole, vrtiće, visoko obrazovanje i sport. Penzije su redovne i stabilne sa tendencijom rasta.

Ne pamti Srbija da je u nekoliko godina dolazilo toliko predstavnika i predsednika i premijera svetskih velesila kao prethodnih godina.
Predsednik Vučić se grčevito i hrabro bori i za opstanak Republike Srpske i za opstanak naših svetinja i naroda i na Kosmetu, i u Crnoj Gori i u Federaciji BiH i u Hrvatskoj i u Makedoniji.

Aleksandar Vučić je uvek spreman da se uhvati u koštac sa najvećim problemima u državi i da sa svojim saradnicima rešava nastale probleme u svim resorima.

Srbija ima predsednika za primer.
Svi građani Srbije bez obzira na veru i naciju mogu da se osećaju sigurno u našoj državi.

Naš predsednik predvodi hrabro i odgovorno još od 2012. godine žestoku borbu protiv kriminala i korupcije.

Zato dragi građani, kao što je rekao prijatelj naše države i naroda ruski ministar odbrane Sergej Šojgu: „Čuvajte Vučića. Vodite računa o Vučiću, drugog nećete imati“.

Dragi građani Srbije, čuvajmo našeg predsednika Aleksandra Vučića.

Dr Uglješa Mrdić / INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *