Član Gradskog veća brutalno pretučen bejzbol palicama

Gavrilo Kovačević je jedan od najboljih članova Gradskog veća i dao je veliki doprinos konsolidaciji gradskog budžeta. Rezultat toga jeste da danas grad može da finansira projekte koji su neophodni za razvoj Beograda, ali i za građane.

Kovačević, član veća gradske opštine Zemun i sekretar opštinskog odbora SNS pretučen je brutalno u Zemunu, kada su ga ispred zgrade u kojoj živi napali bejzbol palicama

Policija je odmah izašla na lice mesta i utvrđuje da li je ovaj napad politički motivisan.

Kovačeviću su košulja i džemper bili potpuno krvavi, a svi koji ga poznaju su u šoku jer je Kovačević u SNS poznat kao veliki radnik, i za njega se nije mogla vezati nijedna afera

Očekujemo da policija hitno pronađe počinioca, ali i naručioca, jer očigledno postoji i inspirator ovog zločina. Želim da naglasim da ćemo nastaviti da radimo u interesu građana i u tome nas ništa neće sprečiti, napisao je zamenik gradonačelnika grada Beograda Goran Vesić.

Indikativno je da se ovaj bezumni čin nasilja dogodio posle nedelja i meseci poziva na nasilje i netoleranciju u našem društvu. Budući da praktično nikada ne prođe nijedan dan u kojem se ne čuju pozivi na nasilje i ovo je očigledno samo delić te ružne atmosfere. Nadamo se da ovaj zločin nije politički motivisan i očekujemo da policija pronađe krivca, navodi Vesić.

Katarina Korać / INFO 24 / Instagram (Goran Vesić)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *