Brnabić: Hrvatska je postala otvoreno neprijateljska zemlja

Brnabić je izjavila danas da hrvatski mediji brutalno izvrću reči predsednika Aleksandra Vučića i iznose brutalne laži u vezi sa onim što je on juče rekao o hrvatskom protivljenju da Srbija bude izuzeta iz osmog paketa snakcija EU prema Rusiji.

“Večernji list piše da je Vučić za Hrvatsku rekao “Ta mala zemlja ne sme postojati”. Brutalna laž, on je rekao “U odnosu na Hrvatsku, Srbija ne sme postojati, zato što vi hoćete da naudite Srbiji”, rekla je Brnabić gostujući na TV Prva.

Do prvog decembra vodiće se teški razgovori

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je ohrabrujuća vest o tome da se odlaže odluka EU o zabrani uvoza ruske nafte za zemlje Zapadnog Balkana, među kojima je i Srbija do 1. decembra i da će se do tada “voditi teški razgovori”.

Brnabić je gostujući na tv Prva govoreći o zahtevu Hrvatske da i Srbija bude obuhvaćena osmim paketom sankcija koji uključuje i uvoz ruske nafte, a iz koga su, kako je rekla izuzete i neke članice EU, kazala da je “Hrvatska otvoreno pokazala da je nerpijateljska zemlja prema Srbiji”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *