Božić: SZS plasira neistine i obmanjuje građane

Poslanica Srpske napredne stranke Sandra Božić izjavila je da Savez za Srbiju plasira laži, ali što je još opasnije, kako je rekla, unosi nemir, obmanjuje građane i manipulativno deluje.

Reagujući na izjave Marinike Tepić koja je optužila Narodnu banku Srbije da trgovinom oružjem Slobodanu Tešiću omogućava da krši više zakona, Božić je rekla da SzS plasira laži u vezi sa namenskom industrijom već duže vreme.

Upitala je i u kom je stanju bivša vlast koju su činile demokrate ostavila tu industriju, kao i kako je moguće da Slobodan Tešić nije bio tema u javnosti dok su oni bili na vlasti, a bavio se istim poslom.

Božić je ocenila da je Tepić izgovarala reči u parlamentu koje se mogu “prepisati Bedžetu Pacoliju”, budući da je pominjala povlačenje priznanja Kosova u negativnom kontekstu, a što je jedan od uspeha spoljne politike Srbije.

“Poslednjih nekoliko meseci smo bili izloženi strahovitim obmanama i lažima koje su bile plasirane od dela opozicije oličene u SzS kroz određene medije. Količina izrečenih ”gluposti” od Đilasa, Obradovića, Miroslava Aleksića, Tepić je velika. Mislim da nisu u stanju da ponove ni deseti deo šta su sve rekli”, smatra Božić.

Kako je rekla, jasno je da su oni složni “kada je potrebno stati iza Đilasovih miliona i kada je potrebno opravdati njegovo bogatstvo”.

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *