Bolesni umovi

Koliko kritičari aktuelne vlasti moraju biti umobolni da napadaju porodice svojih političkih protivnika? U politici sam jako dugo i nikada nisam komentarisao a kamoli kritikovao porodicu političkog protivnika. Osim ako je član porodice bio učesnik određenih afera koje su u suprotnosti sa zakonom.


Pogledajte reakcije dela bivšeg režima kada je u pitanju kritika porodice predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića. Kada mu je sin Danilo imao koronu, napadali su javno i predsednika i njegovog sina dok je ležao u bolničkoj postelji i dok se borio protiv korone. Isto su uradili i kada je predsednikov otac Anđelko Vučić ležao u bolnici zbog korona virusa. Iste bitange su opet isto uradili i kada je predsednikov brat Andrej Vučić završio u bolnici zbog upale oba plućna krila.
Onda su te bitange iz opozicije krenuli da napadaju ne samo porodicu Vučić nego i sve koji su pružili podršku Andreju Vučiću i poželeli mu brz oporavak.


Do koje granice idu pokazuje i vračarski primer. Kada je krajem prošle godine predsednik Gradske opštine Vračar prof. dr Milan Nedeljković ležao u bolnici boreći se sa korona virusom, deo opozicije na Vračaru je tražio ostavku ovog uglednog lekara, profesora i funkcionera. Čak su tražili da dođe na sednicu Skupštine opštine i da napusti funkciju.
Njihovo ludilo nema granicu. Nažalost.


A kada je jedan od opozicionih lidera i jedan od čelnika bivšeg režima Boris Tadić imao koronu i ležao u bolnici, mi iz SNS poželeli smo mu brz oporavak. Ovi primeri govore dovoljno i o njima i o nama.
Mi za razliku od bolesnih umova u delu opozicije, nikom ne želimo zlo i ne diramo porodice naših političkih protivnika.
Ako treba svaki dan ću da uporno ponavljam i jasno poručujem: OSTAVITE NA MIRU PORODICU VUČIĆ!


Oni su bitangama krivi samo zato što su u bliskom srodstvu sa čovekom koji našu Srbiju i srpski narod i sve građane naše drage države vodi u sigurnu i stabilnu budućnost

/INFO24/Uglješa Mrdić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *