Bolesni napadi

Ne mogu nikako da shvatim novi serijal bolesnih napada dela opozicije u Srbiji na račun državnog rukovodstva na čelu sa predsednikom naše Srbije Aleksandrom Vučićem.

Poslednje pretnje predsedniku Vučiću i njegovoj porodici govore samo o tome koliko onima koji ga napadaju skoro ništa nije sveto. Umesto da imamo u Srbiji sve političke stranke i opcije normalne i bez mržnje, mi još uvek imamo deo stranaka čiji lideri i funkcioneri mrze većinsku volju naroda i psuju, vređaju, prete, proklinju i prizivaju zlo samo zato što im se više ne dozvoljava da rade šta god hoće.

Srbija je zemlja reda i zakona. Zato je red da pred zakonom odgovaraju svi oni koji prete i žele smrt onima koji nisu njihova politička opcija. Bilo da je reč o poludelim babama i dedama ili srednjoj ili mladoj generaciji, treba omogućiti da ta šaka jada što preti i želi zlo ljudima bude adekvatno zakonski kažnjena.

Dosta je narodu da sluša govor mržnje.

Vreme je da se narod sjedini oko najvažnijih stvari i principa.

Kao prvo ničijoj porodici se ne sme pretiti ni smrću niti na bilo koji način.

Kao drugo uvek treba podržati sve političare i funkcionere na raznim nivoima kada se iskreno i čestito bore za interese našeg naroda i naše države.

Kao treće i kada je dobro i kada je teško treba da budemo sjedinjeni i složni u jačanju naše države u ekonomskom, političkom i svakom drugom smislu.

Na sreću većina političkih opcija u Srbiji to razume i shvata. I ostaje nejasnoća zbog čega deo tzv. elite i deo stranaka sa svojim funkcionerima na jedan monstruozan i bolestan način širi govor mržnje.

Pogledajte kako u većini susednih zemalja ne postoji međusobna mržnja među političarima u vlasti i opoziciji kada su u pitanju nacionalni i državni interesi.

Uvek sam se zalagao da su nacionalni i državni interesi iznad ličnih interesa.

Ali lažna elita i oni bolesni umovi koji prete to ne razumeju. Njima nije Srbija ni na prvom ni na drugom ni na trećem mestu.

Na sreću takvi su u manjini.

Građanima Srbije poručujem da u narednom periodu kao i kasnije budu uvek složni kada su u pitanju državni i nacionalni interesi i opšte dobro za sve građane. Tada narod treba da bude sjedinjen i da osudi sve one pojedinačne ispade onih koji većini ne žele dobro.

Vreme je za jačanje sloge našeg naroda i zbog situacije u regionu i zbog naše budućnosti.

Moje mišljenje je da svim građanima Srbije treba da srce kuca za naše porodice, državu, naciju i za ono u šta iskreno verujemo i za sve ono što volimo i želimo a što je u duhu našeg naroda!

Živela Srbija!

Dr Uglješa Mrdić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *