Boban Đurović: Želimo da iskažemo veliku zahvalnost Aleksandru Vučiću

Predsednik OO SNS Vrnjačka Banja, Boban Đurović oglasio se juče na društvenoj mreži Facebook i zahvalio se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, Vladi Republike Srbije i resornim ministrima, koji su nesebično podržali izgradnju “Moravskog koridora.

Potpisivanje ugovora za izgradnju “Moravskog koridora” , veliki je dan i za Srbiju a i za Vrnjačku Banju. Prvi srpski autoput sa istoka na zapad i sa zapada na istok, stanovnicima Raškog, Rasinskog i Moravičkog okruga, ali i celokupnom regionu obezbediće ne samo brze komunikacije, već i nove investicije, nova radna mesta i svakako bolju i izvesniju budućnost.
Nama u Vrnjačkoj Banji, prestonici srpskog turizma, ovakav veliki graditeljski poduhvat znači mnogo, pre svega u razvoju turizma, u otvaranju našeg turističkog tržišta za nove goste, ali i brzu vezu Vrnjačke Banje i sa Beogradom, Nišom i Novim Sadom, kao i drugim evropskim destinacijama.
Želimo da ovim putem iskažemo veliku zahvalnost Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, Vladi Republike Srbije i resornim ministrima, koji su nesebično podržali ovakav poduhvat. Samo ovakvom graditeljskom politikom razvijamo Srbiju i našu Vrnjačku Banju, i tako stajemo rame uz rame sa razvijenim evropskim državama, a našim građanima obezbeđujemo bolju budućnost, nova radna mesta, nove investicije kako u proizvodnju i poljoprivredu, tako i u turizam kao najveći potencijal Srbije.
Radujemo se današnjem danu, radujemo se potpisivanju ugovora za izgradnju “Moravskog koridora” i daćemo sve od sebe, da pomognemo da se ovaj projekat od sudbonosnog značaja za Vrnjačku Banju realizuje.

Predsednik OO SNS Vrnjačka Banja,
Boban Đurović.

INFO 24 / Fb stranica Српска напредна странка Врњачка Бања

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *