Besplatan program profesionalne orijentacije u kraljevačkoj biblioteci

Cilj programa je da se učenicima, koji će se uskoro naći pred izborom srednje škole ili fakulteta, pomogne da odaberu najadekvatniji obrazovni profil shodno njihovim afinitetima.

Realizacija besplatnog programa profesionalne orijentacije, u Narodnoj biblioteci „Stefan Prvovenčani” u Kraljevu, za sve učenike završnih razreda kraljevačkih osnovnih i srednjih škola počeće u subotu 28. januara.

Program se sastoji od tri interaktivne radionice koje obuhvataju tri faze rada diplomiranih psihiloga sa polaznicima: informisanje, ispitivanje interesovanja i osobina ličnosti i savetovanje. Cilj programa profesionalne orijentacije je da se učenicima, koji će se uskoro naći pred izborom srednje škole, odnosno fakulteta, pomogne da odaberu najadekvatniji obrazovni profil shodno njihovim afinitetima.

Radionice će biti realizovane 28. januara, 4. i 11. februara u 10 časova, u formi dvočasa. 

Broj polaznika je ograničen na 20, a svi zainteresovani učenici završnih razreda osnovnih i srednjih škola mogu se prijaviti lično, na Dečjem odeljenju kraljevačke biblioteke  od 8 do 20 časova svakog radnog dana, ili putem telefona 321 -377 lok. 111.

Rok za prijavljivanje je do 26. januara.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *