BEOGRADSKE PIJACE PRAVA MESTA I ZA LjUBITELjE CVEĆA

Proleće je omiljeno godišnje doba mnogih. Vreme kada se budi priroda, a i mi sa njom. Nakon duge zime prosto ne možemo da dočekamo da izađemo u šetnju, uživamo u prvim zracima sunca . Pravo vreme za veliko spremanje stanova, kuća, ali i uređenje terasa i bašti. Dolaskom lepog vremena svi požele cvetan i mirisan kutak.  Iako trenutne vremenske prilike i temperatura ne liče baš na prolećne, za sadnju cveća bilo u bašatama ili na balkonima važno je da su prošli mrazevi. Nije slučajno da sadnja cveća uglavnom započinje od druge polovine aprila.

Uređivanje terase ili bašte za ljubitelje cveća, a takvih je mnogo, je pravo uživanje ali i posao kome treba ozbiljno pristupiti da bi kasnije užitak bio potpun, a zasad zdrav i lep. Izbor vrste sadnica stvar je ukusa, ličnog afiniteta i mogućnosti u zavisnosti da li posedujete terasu, balkon ili baštu. Međutim, važno je da je užitak za ljubitelje cveća i zelenila podjednak, kako u procesu sadnje tako i kasnije. Najbitnija je dobra volja, ljubav prema cvetnim darovima prirode, mašta ali i kvalitetne sadnice.

Mnogi naši sugrađani znaju da kao i svake godine, tako i ove, najbogatiji izbor rasada mogu pronaći na najvećoj gradskoj pijaci cveća u Krnjači. Veliki izbor sadnica, sveže i saksijsko cveće po povoljnim cenama učinili su Krnjaču pravom i jedinom destinacijom za mnoge koji žele da srede baštu, terasu ili obraduju drage osobe.

Pijaca cveća Krnjača samo je jedna od 30 pijaca koliko ih posluje u sastavu JKP „Gradske pijace“ .Priča o pijacama je i priča o lokalpatriotizmu. Svako ima svoju omiljenu pijacu i omiljene prodavce. Gotovo na svakoj od beogradskih pijaca pored tradicionalno bogate ponude svežih i zdravih namirnica, postoji i cvetni kutak. Tako da oni koji ne mogu da odu do Krnjače, ne treba da brinu, jer znaju da kvalitene sadnice mogu kupiti i na ostalim beogradskim pijacama.

Obiđite pijacu Krnjača i na vreme obezbedite sadnice i ulepšajte svoju terasu ili baštu.

JKP „Gradske pijace“  – tradicija i kvalitet

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

süperbetin giriş - Dumanbet -

Dinamobet