Baka Ivanka proslavila 100. rođendan

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević posetio je Dom Bežanijska kosa u okviru Gerontološkog centra Beograd, povodom proslave 100. rođendana korisnice Ivanke Popović.

„Srećan rođendan, želim Vam da živite još dugo, dobro zdravlje i mnogo lepih trenutaka“, čestitao je Đorđević.

Ministar je gospođi Popović poklonio 101 ružu i najavio da će se uvek sa zadovoljstvom odazvati pozivu da dođe u ovu ustanovu kada su ovako lepi povodi u pitanju.

„Želim vam svima da doživite 100. godinu. U martu će još jedan korisnik obeležiti jubilarni rođendan, i to će biti prilika da se ponovo okupimo“, rekao je ministar.

Ivanka Popović zahvalila je ministru na dolasku i čestitkama i rekla je da je ovaj dan za nju veoma poseban.

„Vi ste učinili moj rođendan još lepšim, hvala Vam što ste uvek sa nama i što nam pružate podršku“, rekla je Popović.

V.d. direktora Doma, Srđan Dimitrijević istakao je da je ministar Đorđević velika podrška ustanovi i korisnicima i zahvalio mu je što je ovim dolaskom još jednom to potvrdio.

„Naši korisnici znaju da na resorno ministarstvo i ministra mogu uvek da računaju. Tu smo da učinimo svaki njihov dan lepšim, da zajedno slavimo sve važne datume i da budemo jedno uz druge“, rekao je Dimitrijević.

Nakon čestitki usledio je kulturno – umetnički program i rođendanska torta. Proslavi rođendana prisustvovali su v.d. pomoćnika ministra Slađana Čabrić, posebni savetnik ministra Ana Đokić i mnogobrojni korisnici i prijatelji slavljenice.

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *