Asfaltirane ulice u Bešenovu, uskoro radovi i u Ležimiru i Bosutu

Javno-privatnim partnerstvom koje je Grad Sremska Mitrovica potpisao sa putarskim preduzećem iz Rume planirano je da se uradi 56.000 kvadratnih metara puta u seoskim sredinama. U okviru ovog projekta, u Bešenovo je počelo asfaltiranje nekoliko ulica u ovom sremskom mestu.

„Mesto Bešenovo sremsko je selo koji broji oko 860 stanovnika prema poslednjem popisu stanovništva. U okviru javno-privatnog partnerstva Grada Sremske Mitrovice i preduzeća iz Rume meštani Bešenova od danas imaju i novi asfalt u ulicama Surduk i Ćukovac što je dokaz da lokalna samouprava vodi računa i o seoskim sredinama“, rekao je Dragoljub Laketić, predsednik Saveta MZ Bešenovo.

„Javno-privatno partnerstvo podrazumeva rekonstrukciju i održavanje puteva u seoskim sredinama a vrednost ovog projekta je 350 miliona dinara. Do sada je u delo sprovedeno 50.000 kvadratnih metara puteva“, istakao je Miroslav Jokić, načelnik GU za opšte i zajedničke poslove i imovinu.

U narednom periodu biće asfaltirane ulice i u Ležimiru kao i u Bosutu dok je ovim projektom predviđeno da se uradi ukupno 56.000 kvadratnih metara puteva u sremskim selima za bolji život meštana.

INFO 24 / RTV / Foto: RTV

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *