APSOLUTNA DOMINACIJA SNS! Stopostotna pobeda naprednjaka u Malom Zvorniku

U 11 mesnih zajednica na području opštine Mali Zvornik u subotu, 06. februara, održani su izbori za savete mesnih zajednica.

Ubedljivu pobedu odneli su kandidati za članove koje je podržalo članstvo Srpske napredne stranke.

Zabeležena je izlaznost građana od 22,68 posto.

U 5 naseljenijih mesnih zajednica na području malozvorničke opštine birano je po 5 članova saveta, a u preostalim po 3 člana.

Sva mesta (43) osvojili su kandidati podržani od Srpske napredne stranke, koja je i u prethodnom mandatu imala većinu u savetima.

Među novoizabranim članovima ovog puta je dosta mladih, uzornih građana, kojima su sugrađani ukazali poverenje na izborima.

Biračko pravo na današnjim izborima iskoristilo je 3115 građana, što predstavlja 22,68 procenta od ukupno upisanih 13.735 birača na teritoriji opštine Mali Zvornik.

Ovakav rezultat je još jedna potvrda poverenja koje građani imaju u lokalnu vlast u Malom Zvorniku, koju predvodi Srpska napredna stranka, ali i potvrda poverenja koje SNS i njen predsednik, Aleksandar Vučić, uživaju u čitavoj Srbiji.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Mali Zvornik zahvaljuje svojim sugrađanima koji su u velikom broju izašli na izbore za savete mesnih zajednica i time još jednom pokazali koliko podržavaju i cene rad Srpske napredne stranke.

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *