Analitičari: Marinika Tepić samo eksponent svojih poslodavaca

Marinika Tepić verovatno je, poput svih nas, jela jaja sa jedne od najvećih farmi „Morović“, koju sada pokušava da uveže u lanac izmišljenih afera o navodnoj umešanosti države u organizovanu proizvodnju narkotika, ocenjuju analitičari. Ona je, kažu Božidar Spasić i Predrag Jeremić, samo eksponent svojih poslodavaca i zloupotrebljava svoj poslanički imunitet.

Da nije tužno, bilo bi smešno. Kako u jajima kokošaka, koja smo svi jeli, može da bude skrivena droga, pita se urednik portala „Embargo”, Predrag Jeremić. To je, kaže, moguće samo u glavama onih sa felerom, poput Marinike Tepić, koja u biografiji ima više političkih stranaka nego školskih dana. Njeni istomišljenici su u Šapcu slavili Milanovićevu pobedu na predsedničkim izborima u Hrvatskoj, iako je on Srbiju nazvao šakom jada.

Marinika Tepić zloupotrebljava položaj. Krije se iza poslaničkog imuniteta, redovno uzima skupštinske pare i fabrikuje afere koje, kaže Božidar Spasić, pokušava da predstavi kao državne projekte.

Ne verujem da je američka DEA pala toliko nisko da joj Marinika Tepić bude izvor informacija o prozvodnji i trgovini drogom, švercu i nelagalnoj trgovini oružjem. Ona  je, kaže urednik portala Embargo Predrag Jeremić, običan, od istomišljenika instruisani i u prvi plan istureni laik.

Posebna priča je to što su se od Marinikine najnovije afere ogradili i njeni politički saveznici, poput Šutanovca i Ješića. To, kaže Spasić, ne umanjuje težinu rata koji oni vode protiv sopstvene zemlje. Svi oni uredno primaju prinadležnosti koje im pripadaju, ne učestvuju u radu parlamenta, ali vode rat protiv države i građana koji ih plaćaju.

Marinika Tepić nije ni kreator, ni predvodnik specijalnog rata koji deo opozicije vodi protiv države i aktuelne vlasti. Ona je odabrala put da živi od laži i urušavanja ugleda zemlje koja je hrani, pod lažnim plaštom demokratije. Ovo je izborna godina, ali je deo opozicije izabrao pogrešan put. Niko lažnim aferama neće privući glasače, a Marinika Tepić je, kaže Božidar Spasić, izbornu godinu počela iz kokošinjca.

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *