Akcije dobrovoljnog davanja krvi tokom sledeće nedelje

Crveni krst Beograda saopštio je da će se akcije prikupljanja jedinica krvi organizovati i naredne nedelje.

Kako se podseća u saopštenju, krv se može dati radnim danom od 7 do 19 časova u prostorijama instituta u Svetog Save 39, a subotom od 8 do 15 sati, zatim u Urgentnom centru radnim danima od 10 do 15 časova, kao i u Službi za transfuziju krvi KBC „Zemun”, Vukova 9, radnim danima od 7 do 17 časova.

U ponedeljak, 31. avgusta, transfuziološki autobus nalaziće se od 11 do 16 časova ispred Opštine Rakovica i od 9 do 14 sati ispred Doma kulture u Barajevu. Takođe, u utorak, 1. septembra, transfuziološki autobus će od 10 do 15 sati biti na Cvetkovoj pijaci (mesara „Nada”) na Zvezdari, kao i na Voždovcu od 12 do 17 sati, Tržni centar „Banjica”.

Akcija dobrovoljnog davalaštva krvi biće organizovana i u sredu, 2. septembra, od 12 do 17 časova ispred Doma zdravlja u Požeškoj na Čukarici, te od 8 do 13 sati u Obrenovcu, Termoelektrana „Nikola Tesla B”.

U četvrtak, 3. septembra, krv se može dati i ispred Opštine Zvezdara od 11 do 16 časova, a u petak, 4. septembra, u istom vremenskom periodu u Novom Beogradu, Stari Merkator. Akcija će biti organizovana i u subotu, 5. septembra, od 13 do 17 sati na Voždovcu, Šoping centar „Stadion”, kao i ispred Crkve Svetog Preobraženja Gospodnjeg na Vidikovcu od 9 do 14 časova.

INFO 24 / Beoinfo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *