Vučić: Neću da imam kontrolu nad sudijama i tužiocima

Predsednik Vučić, uoči odlaska na Svetski ekonomski forum u Davosu, kratko je za Informer.rs prokomentarisao kritike na njegov račun da želi da ima kontrolu nad sudijama i tužiocima u Srbiji, rekavši da to izmišljaju oni koji ne znaju šta drugo da izmisle.

Ne zanima me da imam kontrolu nad sudijama i tužiocima! To izmišljaju oni koji ne znaju šta drugo da izmisle. Jedino što mene interesuje je da narko-dileri i ubice konačno završe iza rešetaka – rekao je Vučić za naš portal.

Nakon ubistva dvojice vođa škaljarskog klana sinoć u Atini, Vučić kaže sad se vidi koliko je bilo važno što smo zabranili brojnim licima iz kriminalnog miljea, naročito sa teritorije Crne Gore, da ulaze na teritoriju Republike Srbije.

Krvavi pir koji se dogodio sinoć u Atini desio bi se u Beogradu da takve mere nismo preduzeli – istakao je Vučić i dodao da želi da poruči braći Grcima i njegovom prijatelju Micotakisu da ovde nije reč o Srbima, već o Crnogorcima koji istovremeno imaju državljanstva više zemalja Evropske unije.

Borba protiv organizovanog kriminala u Srbiji biće teška, ali će srpska država na kraju svakako pobediti – poručio je Vučić.

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *