Odbornici sutra o dodeli Decembarskih nagrada

Predsednik Skupštine grada Čačka Igor Trifunović sazvao je za utorak 26. novembar sednicu lokalnog parlamenta na čijem dnevnom redu će se naći 26 tačaka.

Na samom početku sednice odbornici će razmatrati predlog odluke o dodeli Decembarske nagrade grada za 2019. godinu. Razmatraće predlog odluke o izmenama i dopunama odluke o budžetu grada za tekuću godinu i izveštaj o izvršenju budžeta grada za prvih devet meseci tekuće godine.

Odbornici će razmatrati predlog odluke o davanju saglasnosti na Izmene i dopune programa poslovanja JKP „Duboko” Užice i JKP „Komunalac” Čačak, JKP „Vodovod” Čačak, JKP „Moravac” Mrčajevci, JKP „Čačak” Čačak, JKP „Gradsko zelenilo” Čačak, JP „Gradac” Čačak, d.o.o „Naučno tehnološki park Čačak”, Turističke organizacije Čačka za 2019. godinu i davaće saglasnost na Izmene i dopune programa korišćenja budžetske pomoći javnim preduzećima grada Čačka.

Pred njima na razmatranju naći će se predlozi odluka o davanju saglasnosti na odluku o cenama komunalne usluge sakupljanja, transporta i deponovanja komunalnog otpada, na odluku Nadzornog odbora JKP „Komunalac” Čačak od 13. novembra i na odluku javnih preduzeća o cenama vode i upotrebi kanalizacije.

Odbornici će razmatrati i predloge odluke o davanju saglasnosti na Izmene programa rada i finansijskog plana Ustanove za fizičku kulturu Sportski centar „Mladost” Čačak za 2019. godinu. Razmatraće predlog odluke o davanju saglasnosti na Statut Predškolske ustanove „Radost” Čačak, predlog plana zaštite i spasavanja u vanrednim situacijama grada.

Između ostalog pred odbornicima će se naći predlog rešenja o pribavljanju u javnu svojinu izgradnjom ulice Svetog Save u Čačku sa atmosferskom kanalizacijom i javnom rasvetom, predlog rešenja o pribavljanju u javnu svojinu izgradnjom telekomunikacionih i signalnih instalacija u zgradi kulture.

Oni će razmatrati predloge odluke o izmenama i dopunama Poslovnika o radu Skupštine grada Čačka, odluke o dopunama odluke o dodatnoj finansijskoj podršci porodici sa decom i predloge Komisije za kadrove i mandatno imunitetska pitanja.

Sednica lokalnog parlamenta održaće se u sali Skupštine grada sa početkom u 10 časova.

GZS / INFO 24

One thought on “Odbornici sutra o dodeli Decembarskih nagrada

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *