Vesić: Održan najveći skup u modernoj političkoj istoriji Srbije

Funkcioner SNS i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je jučerašnji skup u Beogradu bio najveći u modernoj političkoj istoriji Srbije, skup jedinstva koji je pokazao da iza predsednika Aleksandra Vučića stoji većinska Srbija i da mu Srbija veruje.

Funkcioner SNS i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je jučerašnji skup u Beogradu bio najveći u modernoj političkoj istoriji Srbije, skup jedinstva koji je pokazao da iza predsednika Aleksandra Vučića stoji većinska Srbija i da mu Srbija veruje.  Vesić je gostujući na Pinku izarazio zadovoljstvo što je bio deo veličanstvenog skupa na kome je predsednik Aleksandar Vučić podneo izveštaj građanima šta je sve urađeno i koliko je novih fabrika otvoreno.

„Otvoreno je oko 200 fabrika, sa oko 200.000 radnih mesta. Mi imamo najveće investicije u regionu, imamo veliki rast domaćeg bruto proizvoda u odnosu na prošlu godinu. Zemlja se razvija, imamo ugled u međunarodnoj zajednici“, naveo je Vesić. Takođe je rekao da  je pre sedam godina nezaposlenost bila oko 24 odsto, a da je danas prepolovljena, kao i da je u Beogradu ispod 10 odsto. Kaže da je Srbija najvažnija zemlja regiona da se ono što se u Srbiji dešava preliva na region, te da je bitno što Srbija i predsednik Vučić imaju ulogu faktora mira i stabilnosti u našem regionu.

On je izrazio nadu da će država reagovati jer predsednik opštine Stari grad Marko Bastać nanosi štetu svim građanima Beograda, svaki put kada se zaustave radovi Grad Beograd plaća odštetu. „Mi podnosimo prijave protiv njega i tražimo da se izvrši naknada štete, jer nije pošteno da građani plaćaju štetu koju on nanosi bahatim ponašanjem“, naglasio je Vesić.

Ostale vesti možete pročitati ovde.