Vučić za Alo: Srbi, vreme je da se ujedinimo

Srbi, vreme je da se ujedinimo, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u ekskluzivnom intervjuu za jubilarni, četirihiljaditi broj lista Alo, i pozvao na dogovor.

Rešenje za Kosovo i Metohiju nije na vidiku. Očekuju nas teški razgovori sa albanskim predstavnicima, ali neće biti lak ni razgovor s Merkelovom i Makronom, rekao je Vučić komentarišući optužbe da za Uskrs ide u Berlin da bi potpisao predaju KiM.Predsednik je naglasio da to ipak nema nikakve veze ni sa kakvim rešenjem. Tu će se govoriti o taksama i hoće li biti nastavka dijaloga, izjavio je Vučić.

Komentarišući debakl opozicije na propalom skupu, Vučić je rekao da posle gluposti i debakla skupa u organizaciji Đilasa, Obradovića i Jeremića, koji su pretili i nasilnim preuzimanjem vlasti, misli da je važno da na sve njihove pozive na skupove, već u petak na jednom od najvećih političkih skupova  u Srbiji u poslednjih 50 godina, pozovemo ljude, ne političke stranke, na jedinstvo i ujedinjenje, izjavio je, između ostalog, predsednik Srbije u ekskluzivnom intervjuu za Alo.

Jedinstvo je od presudnog značaja i mislim da će to ljudi u Srbiji i te kako dobro razumeti. To znači da treba da se ujedinimo oko važnih pitanja i ekonomskog napretka i da pokušamo da shvatimo da se samo zajedno možemo boriti za naše interese, posebno na KIM i u celom regionu, i da dobro razumemo da su poruke sukoba i podela među Srbima, loše za sve koji žele da ulažu u našu zemlju.

Novi broj lista Alo sutra izlazi u novom dizajnu, čistiji, pregledniji, petostubačni, moderan … Naravno, tu je i ekskluzivan intervju s predsednikom Vučićem koji možete da pročitate sutra ujutro.

Ostale vesti možete pročitati ovde.