Dodik: O infrastrukturnim projektima i aktuelnim događajima sa Vučićem

O aktuelnim događajima, kao i infrastrukturnim i strateškim projektima, pre svega autoputu Beograd – Bijeljina, biće reči na sastanku sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Beogradu, najavio predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik.

„Naša saradnja ima kontiunuitet, bar jednom mesecno se sretnemo i pričamo o događajima koji su u toku i strateškim i infrastrukturnim projektima koje razvijamo zajedno, a pre svega o autoputu Beograd – Bijeljina“ , rekao je Dodik za TV Pink.

On je dodao da je planirano da u junu počne gradnja te trase.

„Pripremamo se da nastavimo dalje. U završnim smo razgovorima oko deonica, one su podeljene i želimo da “napadnemo“ ođednom sve, a u narednih pet, šest godina mislim da bi mogli da imamo značajan deo posla završen“, rekao je Dodik.

On je dodao da zahvaljući Aleksandru Vučiću i njegovoj političi, Srbija ima bolji međunarodni ugled i da su postignuti ozbiljni ekonomski rezultati.

„U situaciji kada postoji trend pada ekonomskih i drugih vrednosti, da to čupate i podižete, mora se priznati da je to veliki uspeh“, rekao je Dodik.

Ostale vesti možete pročitati ovde.