Prezentacija Projekta “Moja zemunska kartica“

Prezentacija Projekta “Moja zemunska kartica“ i novog info biltena sa ažuriranim informacijama i kontaktima partnera na projektu i pogodnostima u korišćenju roba i usluga održana je ispred Gradske opštine Zemun.

Projekat Gradske opštine Zemun “Moja zemunska kartica“ ušao je u četvrtu godinu postojanja. Od pokretanja projekta veliki broj partnera – preko 200 priključio se ideji Gradske opštine Zemun u nameri da doprinesu oživljavanju trgovine i korišćenja usluga na teritoriji opštine Zemun.

U saradnji sa firmama, udruženjima građana, kulturnim institucijama, velikim kompanijama, sportskim društvima i drugim partnerima na ovom projektu, opština teži da unapredi kvalitet života građana omogućavajući im da koriste pogodnosti “Moje zemunske kartice“. Personalizovana “Moja zemunska kartica“ omogućava građanima i građankama Zemuna da kupuju robu i koriste usluge sa posebnim popustima.

Takođe, građani zahvaljujući kartici, imaju pravo da koriste brojne besplatne programe. Do sada su realizovani besplatni programi rekreativnog plivanja, obuke u plivanju za decu, korektivne vežbe, kursevi engleskog jezika i obuke za rad na računaru, kao i vaučeri za korišćenje usluga biblioteke za penzionere, besplatne karte za pozorišne predstave, obuke za stare zanate i dr.

Kroz projekat se građani upućuju da koriste robe i usluge kod  udruženja i institucija koje se nalaze pretežno na teritoriji Gradske opštine Zemun. Do sada je preko 12000 građana preuzelo “Moju zemunsku karticu“.

Uz personalizovanu karticu se mogu ostvariti popusti prilikom kupovine robe široke potrošnje, na igračke i obuću za decu, odeću,  lekarske i stomatološke  usluge, veterinarske usluge, dobiti popusti u apotekama i laboratorijama, frizerskim i kozmetičkim salonima, auto-centrima, restoranima, hotelima, sportskim i plesnim klubovima, igraonicama, kao i obrazovnim ustanovama, pozorištima itd. Projekat se unapređuje raznovrsnim robama i uslugama za čiju se kupovinu i korišćenje mogu ostvariti pogodnosti.

Uz info bilten je prezentovan i projekat Gradske opštine Zemun “Preduzetnički kompas“ – vodič za buduće preduzetnike, koji sadrži sve bitne informacije u cilju realizacije preduzetničkih ideja. Bilten sadrži kontakte  i adrese krovnih institucija, izvora finansiranja, co-working prostora, organizacija i programa podrške, saveta, korisnih linkova i mapa lokacija na kojima se obavlja administracija, kao i detaljne informacije o registraciji i knjigovodstvu, savete u vezi sa biznis planovima, tržištem, konkurencijom, prodajnom i marketing strategijom.

Ostale vesti možete pročitati ovde.