Penzioneri sa Savskog venca otputovali u Vrnjačku Banju

Grupa od sto penzionera sa Savskog venca danas je otputovala na dvodnevni izlet u Vrnjačku Banju, a ispratila ih je predsednica opštine Irena Vujović, saopšteno je iz Opštine Savski venac.

Ispraćajući seniore na još jednu besplatnu turističku turu u organizaciji opštine, Vujovićeva je rekla da je ovo treća godina zaredom kako Opština Savski venac organizuje besplatne izlete za svoje najstarije sugrađane.

– Više od sedam hiljada penzionera sa Savskog venca do sada je putovalo na jednodnevne i dvodnevne izlete i uvek me obraduje kada dobijem potvrdu da su zadovoljni i da se sa ovih putovanja vraćaju sa pozitivnim utiscima – navela je predsednica opštine.

Ona je istakla da opština posebno brine o potrebama najstarije populacije, te da se trudi da im u skladu sa mogućnostima uvek izađe u susret za ono što im je potrebno.

– Izleti seniorima omogućavaju da slobodno vreme iskoriste na najbolji način, uz aktivan odmor i obilazak najlepših destinacija u našoj zemlji, a to je najmanje što za njih možemo da učinimo – rekla je Vujovićeva, dodajući da su penzioneri Savskog venca do sada putovali na Taru, Zlatibor, u Vrnjačku Banju, kao i na jednodnevne izlete na Avalu i Kosmaj.

Besplatni dvodnevni izleti u Vrnjačku Banju nastavljaju se u četvrtak, 28. februara, kada je sledeći polazak, a realizovaće se i tokom marta. Prevoz, smeštaj i ishrana u hotelu su obezbeđeni, a penzioneri Savskog venca mogu se prijaviti svakog radnog dana na broj telefona 011/2061-800 ili na imejl-adresu: besplatno@savskivenac.rs.

Ostale vesti možete pročitati ovde.