Vučić kampanju „Budućnost Srbije“ počinje sutra u Pčinjskom okrugu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obići će sutra i u petak, 7. i 8. februara, Pčinjski okrug, čime će započeti kamapanju „Budućnost Srbije“.

U okviru posete jugu Srbije, predsednik Vučić će posetiti Aleksinac, Vranje, Vladičin Han, Trgovište, Surdulicu, Bujanovac i trasu Koridora 10 u Grdeličkoj klisuri, najavila je Služba za saradnju s medijima predsednika.

Vučić je pre nekoliko dana najavio da će u četvrtak početi kampanju „Budućnost Srbije“, u okviru koje će obići svih 29 okruga u Srbiji kako bi građanima predstavio postignute rezultate, kakvi su dalji planovi i da čuje njihove primedbe.

Tada je rekao da će krenuti upravo od Pčinjskog okruga, gde se inače završava najteži deoputa kroz Grdeličku klisuru, ali radićemo i na izgradnji jeftinih stanova.

Očekuje da obiđe više od 100 opština, da čuje primedbe ljudi, šat ih tišti, da pokažemo koliko smo škola, vrtića, bolnica otvorili ili obnovili, a u kakvom su katrastrofalnom stanju bili.

Predsednik je juče promovisao početak kampanje „Budućnost Srbije“ na novom Instagram nalogu, a na prvoj objavljenoj fotografiji vidi se šta mu je najvažnije u prvom danu kampanje u kojoj će promovisati infrastrukturne projekte, ekonomske rezultate, putnu infrastrukturu, strane investicije.

„Grdelica – Koridor 10, Jumko – radnici, Vladičin Han – dve fabrike, Trgovište – Simpo, Bujanovac – razgovor sa građanima“, to je pet tačaka plana koji predsednik Srbije predstavio saradnicima.

Na nalogu http://www.instagram.com/buducnostsrbijeav/ moći će da se vide sve slike iz kampanje.

Ostale vesti možete pročitati ovde.