“Beogradska zima“ obuhvata 200 manifestacija

Manifestacija “Beogradska zima“ pod sloganom „Zaokruži Beograd“ obuhvata 200 manifestacija i oko 500 sati programa tokom decembra i januara 2019. godine. Pored tradicionalog Trga otvorenog srca i dočeka Nove godine u centru grada, zimu će obeležiti i Beogradski novogodišnji festival, Božićno seoce, kao i klizalište na Trgu Nikole Pašića.

Beogradska zima počela je otvaranjem Trga bajki kod opštine Zvezdara u okviru kojeg posetioci mogu da uživaju u narodnim bajkama, lutkarskim predstavama, koncertima, kao i ekološkim radionicama. Potom se praznični duh preselio i na opštinu Vračar, gde je 3. decembra počela Novogodišnja čarolija. Veliki broj manifestacija na različitim lokacijama koje najavljuju predstavnici Turističke organizacije Beograda učiniće da prestonica zasija u punom sjaju tokom novogodišnjih i božićnih praznika, a Beograđanima i turstima obezbediti nezaboravan provod.

Ulica otvorenog srca i ovog puta obeležiće sam početak godine kada će od podneva Beograđani i gosti prestonice uživati u pravoj karnevalskoj atmosferi. Ova manifestacija odavno je prevazišla okvire Beograda i postala prepoznatljiv brend koja promoviše najhumanije vrednosti našeg glavnog grada i njegovu otvorenost.

Ostale vesti možete pročitati ovde.