Gornji Milanovac: Ulica Miloša Velikog dobila nov asfalt

Ulica Miloša Velikog u dužini od 416 metara dobila je potpuno novi asfalt. Građevinske mašine firme „DIS niskogradnja“ od subote su na terenu i očekuje se da kompletan posao bude gotov u narednih dan-dva.

Kako su terenu izjavili meštani ove ulice, veoma su zadovoljni što su konačno dobili nov asfalt, jer kako su objasnili ulica je bila u jako lošem stanju.

Bračni par Ranđelović, Slaviša i Rada, kažu da je kolovoz u ovoj ulici pre asfaltiranja dosta bio oštećen. Slaviša kaže da on već trideset i osam godina živi u ovoj ulici: „Radovi koji se izvode su izvrsni. Urađena je dobra debljina asfalta, lepo je povaljano, a dobar je i nagib. Velika šteta je što sada ujedno nije urađena i kanalizacija koja stanovnicima Miloša Velikog zadaje velike probleme.“ Njegova supruga Rada se nadovezala na priču svog supruga i izjavila da je prezadovoljna urađenim: „Sve je lepo, lep nam je i asfalt. Pre ovih radova je bilo strašno. Bile su velike rupe, razbijen asfalt, izlivena voda i blato na sve strane.“ Ona kaže da će se asfaltiranjem ulice sačuvati i automobili koji su zbog velikih rupa ranije trpeli velika oštećenja. Još jedan stanovnik Miloša Velikog, Slobodan Jeftović  stanar je ove ulice već dvadeset i pet godina i kaže da je takođe veoma zadovoljan radovima koji se izvode: „Zar ima nešto lepše kada se rade putevi, kada se radi voda, kada se radi ono što je čoveku životno neophodno? Ovo je lepota. Kamo sreće da se radilo ali i da se nastavi sa radovima i u buduće. Ovo je fantazija.“ On kaže da je ranije ulica bila puna bara, blata i da je to stanarima zadavalo velike probleme.

Opština Gornji Milanovac je iz budžeta izdvojila 5.928.660,00 dinara kako bi ulica Miloša Velikog dobila nov asfalt.

Ostale vesti možete pročitati ovde.