Protesti ugrozili i živote ljudi

Protestanti koji su juče blokirali grad i puteve širom Srbije, sve to navodno zbog cene nafte, iako je sasvim jasno da su protesti imali političku pozadinu, ne samo da su maltretirali građane, ometajući ih da stugnu do svojih kuća, nego su ugrozili i živote ljudi.

Kao u svakoj normalnoj zemlji i građani Srbije požele da posle radne nedelje dođu što pre kući kako bi svoje vreme proveli sa porodicama i prijateljima. Juče to nisu mogli zbog protesta u organizaciji Jeremića, Đilasa i Boška Obradovića. Očigledno politički organizovan protest, samo zamaskiran u zahteve o smanjenju cena nafte, vodili su ljudi koji su su politički počišćeni na svim dosadašnjim izborima.

Šačice njihovih pristalica na ključnim saobraćajnim čvorištima u Srbiji, ne samo da su maltretirali obične građane da slobodno prolaze svojim automobilima, nego su i ugrozili živote ljudi. Na Slaviji nisu dozvolili da prođu kola Hitne pomoći, koja su prevozila teškog bolesnika, a koliko im ništa nije važno sem njihove bahatosti, pokazali su kada, ni na temperaturi od +35, nisu dozvolili majci sa bebom da prođe blokadu.

Izvor: Studio B

Ostale vesti možete pročitati ovde.