Đurić: Izbori u BGD od ključnog značaja za nastavak razvoja

Potpredsednik SNS Marko Đurić poručio je danas da su beogradski izbori od kljucnog značaja za nastavak razvoja ne samo Beograda nego i cele Srbije.Đurić je nakon razgovora sa mladim aktivinstima SNS u mesnoj zajednici Međulužje, u izjavi novinarima naveo da će, samo kroz uspeh i pobedu SNS na tim izborima, Srbija dobiti kapacitet koji joj je preko potreban da nastavi da se dinamično razvija.

“Razvijena moderna metropola vući će Srbiju napred, dovodiće investicije i ekomonski razvoj u svaki kraj naše zemlje, a mi ćemo posebno nastojati da se Beograd ravnomerno razvija” rekao je Đurić.

Prema njegovim rečima, strateški važno za Srbiju jeste da se pobede problemi sa natalitetom.

“Naša snaga leži u jakim porodicama i zato ćemo ovde u Beogradu u svim njegovim delovima ravnomerno da brinemo o našim brojnim porodicama sa decom, o porodicama koje u prethodnim godinama kriza, ratova, sankcija nisu bile u fokusu, jer je snaga i budućnost Srbije upravo u mladima”, naglasio je Djurich.

Naveo je da SNS radi na tome da Srbija, počivajući na dva stuba politike,
globalno-bezbednosne i političke stabilnosti s jedne strane i ekonomskog razvoja sa druge strane, obezbedi prerspektivu mladim ljudima da dođu do izražaja i da im omogući uslove da ostanu u zemlji.

“Naša politika je politika obnove Srbije kroz fokus i podršku mladima. To je politika koju kandidujemo i 4. marta u Beogradu”, kazao je Đurić.

Istakao je da su beogradski izbori od nacionalnog značaja i ukazao da ukoliko Beograd nastavi da se razvija istom dinamikom kao u prethodne četiri godine onda će se “zaista nastaviti perspektiva da mladi ljudi ostaju u Beogradu koji je metropola”.

“Nema lepše slike za Srbiju nego slike glavnog grada kojim može da se ponosi cela zemlja, na koji su drugi u okruženju možda malo i ljubomorni, ali uvek vole da dodju u naš Beograd”, kazao je Đurić.

Ostale vesti možete pročitati ovde.