Info 24 – Odgovaramo na najpostavljenije pitanje u Beogradu – “Gde ćemo na piće ?”

Kako bi pokušali da odgovorimo, na jedno od najpostavljenijih pitanja u toku dana, što među mladima, tako i među starijom populacijom, “Gde ćemo na piće?” redakcija  portala Info 24,  posetila je jedan od trenutno najpopularnijih  kafića u Beogradu, u Njegoševoj ulici 31a“Cool Coffee Bar”.

Postavili smo sebi pitanje Zašto je baš taj kafić najbolji?, i zaključili sledeće :

Ovaj kafić ne samo  da nam je  pružio komfor i prijatnu atmosferu, već i uz pristupačne cene ponudio veliki izbor za  popiti, a i za pojesti. Pored bogate karte pića, na kojoj se nalaze topla i hladna pića vrhunskog kvaliteta i ukusa od nezaobilazne kafe, čajeva, toplih čokolada, voćnih mikseva, mogli smo i da se zasladimo sa preukusnim sorbetom, sladoledom, voćnim prelivom na palačinkama i vaflima.  Jednim slovom rečeno 🙂 “mmmmm …”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sanja Jakovljević , deo tima ovog prijatnog mesta, nam je na naše pitanje “Kakve cene očekuju potrošača u vašem kafiću ?”, što najviše interesuje nas i naše čitaoce, ljubazno je odgovorila :

“Korektne cene u šta vas ja lično uveravam. Svakako, treba da dođu i uvere se i sami.
:)”
Upravo tako, toplo preporučujemo da dođete u “Cool Coffee Bar” i prosto, uživate. Nas ćete sigurno zateći za nekim stolom 🙂
ocena : 5 (1-5)
Redakcija Info 24